mistrovské utkání mladších žáků Cvikov - Bukovany 5:1 (2:1)

Dnes od 17:00 hod. sehráli naši kluci první mistrovské utkání proti celku z Bukovan. Vedli si velmi dobře, v první půli jsme měli herní převahu, ale dokázali jsme ji využít jen dvěma góly, kdežto soupeř měl jen jednu šanci, střelu ze střední vzdálenosti, kterou proměnil, musím ale napsat, že ta branka byla velmi pěkná. V druhé půli jsme pokračovali v náporu a přidali tři branky a až v závěru utkání měl soupeř dvě dobré příležitosti po střelách z dálky, které fantasticky zlikvidoval náš brankář "Mára" Žucha. Na to, že to bylo první utkání tak předvedená hra z naší strany nebyla vůbec špatná, musíme pochválit všechny kluky za velkou bojovnost a především pochválit nově zabudované hráče z přípravky, kteří se dobře osvědčili. Kluci jen tak dál.

Sestava: Marek ŽUCHA, Petr KUČERA, Daniel ZIGUŠKA, Miroslav KARÁSEK, Dominik DUŽDA, Ondra NOVOTNÝ, Jirka KROUTIL, Radek VANČURA, Jarda DRÁPAL, Luboš ŽÁK.

Naše branky: 3x Radek VANČURA, 2x Jirka KROUTIL

Už v neděli 20. 09. od 10:00 hod. nás ale čeká těžší soupeř z Doks, kterého přivítáme na našem hřišti. Tímto zveme všechny příznivce kopané. Přijďte pomoc naším mladým klukům.