mistrovské utkání Doksy - cvikov

Dne 24. 04. 2016 jsme zavítali za soupeřem do Doks. Ještě než začnu psát o probíhajícím utkání, musím se zmínit o našich hráčích. Je smutné, že jsme se málem nesešli (jen taktak jsme sestavili tým), chápeme, že může někdo onemocnět nebo se zkrátka něco přihodí, ale proč se hráči kteří nedorazí předem neomluví. A to hlavně v dnešní době, době mobilních telefonů a internetu. Je to "šlendrián". 

Takže, jak jste asi pochopili, nastoupili jsme s osmi hráči a neměli jsme nikoho na střídání. Museli jsme udělat pár změn v sestavě, kde ve středu obrany hrál Tadeáš SEDLÁK a na kraji levého obránce hrál od začátku Luboš ŽÁK. Jaké to bylo pro nás překvapení, když soupeř vyběhl na trávník se sedmi hráči na lavičce, "to by se nám také líbilo". Hned od začátku měl soupeř více ze hry, ale byli jsme to my, kdo vsítil první branku. V 5. minutě vhodil Tadeáš TÍMA přesný aut na Péťu KUČERU, ten utekl po pravém křídle a přihrál na nabíhajícího Jirku KROUTILA, který uklidil míč za záda domácího brankáře. Od této chvíle jsme byli pod neustálým tlakem domácího týmu, který měl utkání pod kontrolou, jen to nedokázal využít brankově. Až po jednom centru-střele nám balon zapadl za zadní tyčku a bylo srovnáno. Po tomto momentu už další gól nepadl. Druhá půle byla úplně stejná  jako ta první. Domácí tým tlačil, ale pořád nemohl dát gól, buď nás podržel náš brankář Mára ŽUCHA nebo šly střely domácích vedle. Postupem času nám přeci jenom ubývaly síly, kluci toho měli "plné zuby", gól visel neustále ve vzduchu, už se zdálo že udržíme remízu, ale přeci jenom se domácím podařilo vstřelit branku a utkání zkončilo 2:1 pro domácí. Všem hráčům patří velké poděkování za neutuchající bojovnost a nasazení do konce utkání. Dřeli jste, bojovali, makali, sice jste prohráli, ale v tomto utkání nebyl výsledek rozhodující, ROZHODUJÍCÍ bylo vaše nasazení. Kluci děkujeme. Jen tak dále.

Sestava: Marek ŽUCHA, Luboš ŽÁK, Tadeáš SEDLÁK, Tadeáš TÍMA, Petr KUČERA (K), Ondra NOVOTNÝ, Jirka KROUTIL, Radek VANČURA

Branky: 1x Jirka KROUTIL

Trenéři mladších žáků