mistrovské utkání cvikov - kamenický šenov

Dne 18. 09. 2016 od 10:00 hod. jsme odehráli první domácí utkání na našem hřišti, a lze napsat, že se nám utkání povedlo. I přes nepřízeň počasí kluci makali po celý zápas, po většinu času jsme měli utkání ve své režii a vyjádřili to i brankově. Výhra 9:0 zahřeje i potěší. Musím napsat, že některé gólové akce byly moc hezké a krásně se na kluky koukalo. Je ale stále co zlepšovat a neusnout na "růžích". Chtěl bych se zmínit, že stále chybí hráči, né, že by nebyli, ale nechodí, prostě se jim nechce...co na to říct. Nerozumíme tomu. Na konci sezony odešli tři kluci do starších a přišli noví mladí "hošíci", a jeden hotový Fotbalista, a to, Míša TÍMA, který zapadl do našeho týmu a ohromně si "sedl" s naším tradičně nejlepším střelcem Radkem VANČUROU. 

Vrátím se k našemu dnešnímu utkání. První poločas otevřel právě Míša TÍMA, krásnou střelou ze střední vzdálenosti. Potom následovaly akce jako přes kopírák, Radek VANČURA utekl po křídle, nacentroval míč před branku, kde čekal "štírek" Jiřík KROUTIL a bylo to tam. Za stavu 2:0, přišla chvíle Radka VANČURY, vstřelil tři góly po sobě a bylo to 5:0 po poločase. Druhou půli jsme začali trochu nejistě, neměli jsme tolik míčů ve středu hřiště a i stav hrací plochy nám trochu dělal problémy. Až se dostal k míči Ondra NOVOTNÝ a krásnou střelou  otevřel druhý poločas. Další branky přidali Jirka KROUTIL, Dominik DUŽDA a účet uzavřel Míša TÍMA. 

Sestava: Mára ŽUCHA, Míra KARÁSEK, Míša DOAN, Míša TÍMA, Dominik DUŽDA, Petr HAMAN, Radek VANČURA,                            Jiřík KROUTIL, Dominik KARÁSEK, Ondra NOVOTNÝ

Branky: 3x Radek VANČURA, 2x Míša TÍMA, 2x Jirka KROUTIL, 1x Ondra NOVOTNÝ, 1x Dominik DUŽDA

Ještě bych se zmínil o prvním utkání, které jsme sehráli na hřišti soupeře ze Stráže pod Ralskem, a to super výsledkem a výhrou 4:2 v náš prospěch. To bylo veliké překvapení.

 

trenéři mladších hráčů