Hodnocení podzimní sezóny

Hodnocení podzimní sezony 2015/2016 mladší přípravka

V podzimní části sezóny jsme sehráli celkem 15 zápasů, ve kterých jsme zvítězili ve 13 zápasech a pouze ve dvou případech jsme odcházeli ze hřiště s porážkou při celkovém skóre 262:96. Nejlepším střelcem a jednoznačně naším nejlepším hráčem se stal Matyáš Bobelák, který nastřílel celkem 109 gólů. Dále se na brankových hodech podíleli Ondřej Holoun 36 gólů, Dominik Karásek 31 gólů, dále Mirek Zagalský, který svých 30 gólů stihl vstřelit v pouhých 4 zápasech a do jarní části by pro nás mohl být vítanou posilou, Nikča Záhorská 20 gólů, Matěj Jankech 17 gólů, Amálka Vanclová 11 gólů, Alan Hradiský 8 gólů. V zápasech je vidět, že děti fotbal baví a mají z něj radost. Neustále se snaží zlepšovat a vůle po vítězství je pro ně hnacím motorem. Vítězství sice v těchto kategoriích nejsou podstatná, ale děti potěší a pro ten pocit i hrají.

            Tréninky probíhaly od půlky srpna každé úterý a čtvrtek na hřišti našeho fotbalového oddílu. Pozitivním jevem je, že do tréninků se postupně zapojovalo plno kluků (i holek) a jejich počet stoupal i v průběhu podzimní části což je dobré s tím, že naše fotbalová základna se neustále rozšiřuje. Tréninky se snažíme formovat hravým způsobem. V zimním období budou tréninky probíhat většinou v tělocvičně na velké škole, kde máme domluvený termín každou středu od 16:30 a neděli od 10:00. Dále v Sokolovně v sobotu od 10:00.

Již druhou sezónu po sobě se našim nejmenším nadějím velice daří a po loňském vyhodnocení naší přípravky nejlepším mužstvem okresu Českolipska se i v letošní sezóně naše mužstvo pohybuje mezi nejlepšími. A to i přesto, že do nové sezóny jsme vstoupili s jinými hráči než v minulém ročníku. Je vidět, že i ve Cvikově by se dali vychovat hráči, na kterých by se dalo stavět i do budoucna.

Tomáš Bobelák