Mistrovské utkání Cvikov - Bukovany 11:0

Cvikov - Bukovany  11:0 (5:0) 

Nastoupili jsme v základní sestavě: Miroslav MÁSLÍK, Petr KUČERA, Jan KOHOUT, Tadeáš SEDLÁK, Jakub SILNÝ, David WALDHAUSER, Luboš ŽÁK, Jiří KROUTIL, střídající hráči: Adam HRADISKÝ

Naše branky vsítili - 3x Jirka KROUTIL, 3x Kuba SILNÝ, 2x Míra MÁSLÍK, 2x Petr KUČERA, 1x David "Zlatan" WALDHAUSER

Dnes odehráli naší mladší žáci další mistrovské utkání. Od první minuty jsme byli jednoznačně lepším týmem, na co jsme sáhli tak nám vyšlo. I přes vysokou výhru jsme ale mohli nastřílet další góly. Dnes si zaslouží všichni pochvalu. Především bych chtěl vyzdvihnout dva hráče, které nám půjčil trenér BOBELÁK z přípravky. A to Jirku KROUTILA a Adama HRADISKÉHO, tito dva malí fotbalisté hráli poprvé za mladší žáky, ale nebylo to na nich vůbec znát, ba naopak, jejich zpracování míčů, přihrávky a příkladná bojovnost to bylo něco fantastického. Chci se ještě vrátit, proč nám byli zapůjčeni dva kluci z přípravky. Je smutné, že jsme se málem nesešli a nepostavili ani 8 hráčů základní sestavy. Při tom hráče máme, ale nepřišli! Co k tomu říct, asi nic. Ti hráči kteří nepřišli, si to musí srovnat v hlavě, co vlastně chtějí. A na závěr nesmím zapomenout na našeho brankáře, Máru ŽUCHU, který si na treninku zlomil ruku a nemohl nastoupit do zápasu. Marku, brzy se uzdrav, ať tě vidíme opět v bráně.

Další mistrovské utkání sehrají naši kluci na venkovním hřišti v pondělí 04. 05. 2015 od 17:00 hod. v Doksech. Sraz všech hráčů je v 15:55 hod. na autobusovém nádraží.

Nominace na mistrovské utkání: Vítek HERUDEK, Jan KOHOUT, Petr KUČERA, Luboš ŽÁK, Tadeáš SEDLÁK, Radek VANČURA, Miroslav MÁSLÍK, Daniel ZIGUŠKA, Jakub KALINA, Jakub SILNÝ, David WALDHAUSER, Jiří KROUTIL, Adam HRADISKÝ.